Pumput ja Tyhjiöpumput

Autamme oikean ratkaisun löytämisessä niin satamatyöhön kuin tuotantolaitoksiin ja viemäröintiinkin.

Lisäksi valikoimastamme löytyy annostelupumppuja, kattilavesipumppuja, lastauspumppuja ja erikoispumppuja vaarallisten aineiden käsittelyyn.

Virtausmittarit

Kralin kaksiruuviset virtausmittarit mittaavat nesteet erittäin suurella tarkkuudella. Laskenta tehdään mittauskammion tilavuuteen ja kahden pyörivän siipirattaan nopeuteen perustuen.

Lämmönsiirtimet

Laajin levylämmönsiirrin valikoima!

Laajimmalla levylämmönsiirrinvalikoimalla Sondexilla on aina optimaalinen teknillinen ratkaisu jokaiseen lämmönsiirtotehtävään.

Höyryturbiinit

M + M Turbinen-Technik on saksalainen höyryturbiinivalmistaja joka valmistaa monivaiheisia höyryturbiineja (turbogeneraattoreita) kokoluokassa 0,5..20 MW jotka suunnitellaan, mitoitetaan ja valmistetaan asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaan (Customised Steam Turbines).

Lastausvarret

Valikoimastamme löytyy sopiva lastausvarsi sekä öljyille että kemikaaleille, myös kuumille tai höyrystyville nesteille.

Erilaisten alustojen ja portaikkojen avulla on helppo järjestää pääsy vaikeakulkuisiinkin kohteisiin.

Jäähdytystornit

Yksinkertaisia fysiikan lakeja hyödyntämällä jäähdytystornissa saadaan pienen vesimäärän haihduttamisella suuremman vesimassan lämpötila alenemaan. Jäähdytystornit ovat nykyäänkin yleisin käytetty jäähdytyssysteemi yhteiskunnallisessa ja teollisessa käytössä.

Sähkölämmittimet

Toimitamme sähköiset lämmitystuotteet, jäähdytyslaitteistot, mineraaliöljyjen käsittelylaitteistot ja komposiittipakatut moduulit.

Kiertomäntäpuhaltimet

Pompetravaini-BORA -kiertomäntäpuhaltimiin ominaisuuksiin kuuluvat innovatiivinen suunnittelu ja ratkaisut, jotka lisäävät  suorituskykyä ja käyttövarmuutta sekä alentavat elinkaarikustannuksia.

Levylämmönsiirtimien CIP pesulaitteet

Sondex Tapiro Oy Ab valmistaa Vantaalla omia levylämmönsiirtimien siirrettäviä tai kiinteäasenteisia CIP- pesulaitteita.

Huolto & Asennus

SONDEX TAPIRO:lla on oma huolto, jossa työskentelee kaksi alansa huippuosaajaa. Tarvittaessa pystymme luotettavien ja pitkäaikaisten alihankkijoidemme avulla lähettämään suuremmankin huoltoryhmän esimerkiksi vuosihuoltoihin.

Sondex Tapiro

Sondex Tapiro Oy Ab toimii Suomessa tanskalaisen Sondex A/S:n tytäryhtiönä.

Sondex Tapiro Oy Ab on perustettu 2010 ja toimii teknisenä maahantuonti- ja myyntiyrityksenä. Tuotevalikoimamme painottuu vahvasti teollisuuden virtaus- ja lämpöteknisiin tuotteisiin.

Referenssit

Sondexilla on etuoikeus työskennellä yhteistyössä useiden yritysten kanssa ympäri maailman seuraavilla teollisuuden aloilla:

  • Kaukolämpö
  • Kaukokylmä
  • LVI
  • Laiva - Offshore
  • Kemikaali
  • Sokeri
  • Maalämpö

Huolto & Asennus

SONDEX TAPIRO:lla on oma huolto jossa työskentelee kaksi alansa huippuosaajaa.

Tarvittaessa pystymme luotettavien ja pitkäaikaisten alihankkijoidemme avulla lähettämään suuremmankin huoltoryhmän esimerkiksi vuosihuoltoihin.

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.