Referenssit

 Forum

Valtakunnan tunnetuimpiin ja perinteikkäisimpiin lukeutuva Forumin kauppakeskus Helsingissä alkoi käyttää kaukojäähdytystä kiinteistönsä viilentämiseen viime vuoden lokakuussa.

Kaukojäähdytyksellä vähemmän hiilidioksidipäästöjä keskustassa

Forum kehittää keskustan palvelutarjonnan vetovoimaisuutta ottaen samalla huomioon ilmaston tarpeet vastuullisilla infraan liittyvillä ratkaisuilla. Kaukojäähdytykseen siirtyminen oli luontevaa kauppakeskuksen laajentumishankkeen yhteydessä.

Forum piti tärkeänä sitä, että kaukojäähdytyksen avulla kiinteistön aiheuttama hiilijalanjälki pienenee merkittävästi. Sen valinta jäähdytysratkaisuksi on tehokkain tapa vähentää kiinteistön hiilidioksidipäästöjä Helsingin keskusta-alueella. Forumin kauppakeskuksessa syntyvä lämpö siirtyy kaukojäähdytyksen avulla Helsingin kaukolämpöverkkoon, missä se hyötykäytetään kiinteistöjen ja käyttöveden lämmitykseen.

Lähde:
Helen Oy
[Viitattu 8.12.2015]
Saatavissa: https://www.helen.fi/kotitalouksille/palvelumme/kaukojaahdytys/asiakastarinat/forum/Lauhteenpumppausyksiköt
 

 

Lauhteenpumppausyksikkö kahdella pumpulla. Pumppaa kylläistä lauhdetta tyhjiö lauhduttimesta. Pumput ovat itseimeviä sivukanava pumppuja varustettu 2-toimisilla tiivisteillä.
 Kaukolämpökoneikot

Siirrettävä kaukolämpökoneikko tilapäiseen tai rakennusaikaiseen lämmitykseen.ITT Bornemann-kaksiruuvipumput
 ITT Bornemannin laaja kaksiruuvipumppujen valikoima sisältää pumppuja eri käyttötarkoituksiin.


 

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.