Keskipakopumput

 

 


Pompetravainin yksivaiheisissa keskipakopumpuissa yhdistyy ISO 2858 E 5199 pumppujen luotettavuus yksiosaisille pumpuille tyypilliseen edullisuuten. Pumppujen hydraulinen teho on korkea, mutta NPSH-arvot matalat. Pumput noudattavat kemianteollisuuden DIN 24256 ja ISO 2858 standardeja. Rakenteeltaan näihin pumppuihin soveltuvat myös B5-malliset standardisähkömoottorit. Hydrauliset osat sopivat muihinkin Travainin pumppuihin DIN 24256 normien mukaisesti.

Käyttökohteet
· kemian ja lääketeollisuuden tuotantolaitokset
· elintarviketeollisuuteen liittyvät laitokset (ei elintarvikekäyttöön)
· kasviöljyn tuotantolaitokset
· viinintuotanto
· paperteollisuus, paitsi selluteollisuus
· rauta- ja terästeollisuus
· tekstiiliteollisuus
· likavesien käsittely
· palontorjuntajärjestelmät
· painekeittimet (autoklaavit)Ruhrpumpen tarjoaa laajan valikoiman pumppausmenetelmiä ja -ratkaisuja, jotka täyttävät ja ylittävät erilaisten sovellusten vaatimukset öljy-, kaasu-, kemian-, vesi-, vesi- ja teollisuuskohteissa. 

Ruhrpumpen:n keskipako-, mäntä- ja erikoispumput täyttävät vaativimmissakin teollisuusstandardeissa ISO, API, Hydraulic Institute ja ANSI / ASME. Lisäksi Ruhrpumpen tarjoaa palontorjuntapumput ja järjestelmät, jotka on suunniteltu täyttämään uusimmat NFPA-standardit.

Erittäin korkeatasoinen ja laadukas tuotevalikoimaamme täyttävät vaativimmat laatustandardit ja teollisuuden vaatimukset, kuten American Petroleum Institute (API), American National Standards Institute (ANSI), Underwriter's Laboratories (UL), Factory Mutual (FM), National Fire Protection Association (NFPA ), ISO ja Hydraulic Institute.

 

Katso Pompetravaini, Argal ja Ruhrpumpen   http://www.ruhrpumpen.com/

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.