C-Sarja

KRAL kolmiruuvipumppujen C-Sarja voiteleville, ei-kuluttaville ja kemiallisesti neutraaleille nesteille. C-Sarjan pumppujen peruskomponentit ovat samat, mutta CK- CL- ja CG-pumput poikkeavat toisistaan tietyiltä osin täyttääkseen erilaiset asiakasvaatimukset. Niitä käytetään ensisijaisesti teollisuuden kohteissa, kuten:

Meriteollisuudessa, polttoaineen, voiteluöljyn ja polttimen syötössä sekä hydrauliikkajärjestemissä. Raskaspolttoöljyn käsittelyä varten C-sarjan pumput varustetaan yleensä magneettikytkimellä.

Voimantuotannossa, polttoaineen kuljetukseen ja siirtoon, polttoaineen ruiskutukseen ja poltin- sekä voiteluöljysovelluksiin.

Kemianteollisuudessa, erikoiskohteissa kuten polyuretaanin käsittelyssä. Myrkyllisten nesteiden, kuten isosyanaatin, käsittelyssä käytetään yleisesti magneettiventtiilillä varustettuja pumppuja.

Mekaanisessa teollisuudessa, voiteluöljysovelluksissa ja hydrauliikkajärjestelmissä

Öljyn- ja kaasuntuotannossa, voiteluun, siirtoon, hiilivetyjen ja kemian prosesseihin, raakaöljyn kuljetukseen, jalostamiseen ja asfalttiin.

KRAL CK-kolmiruuvipumppu on pienikokoinen ja edullisin. Sen lyhyt pääruuvi ja rakenne on toteutettu akselin rengastiivisteellä. CK-pumppu toimitetaan usein imuputkella vaakatasoista tankkiasennusta varten

KRAL CL-kolmiruuvipumpussa on pidempi pääruuvi. Se yltää tästä syystä korkeampaan paineeseen ja siinä on riittävästi tilaa useille erilaisille akselitiivisteille

KRAL CG-kolmiruuvipumppu on cartridge-pumppu johon on mahdollista toteuttaa monenlaisia turva- tai ohivirtausventtiileitä. Pesän ulko-osa on joko valurautaa tai terästä. Teräsversio soveltuu lähes kaikille nesteliitännöille sijainnista, koosta ja liitäntätyypistä riippumatta. 

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.