Pneumofore tyhjiöpumput

Yksinkertainen, luotettava ja kestävä

Suora kytkentä tarkoittaa vähemmän liikkuvia osia, matalaa pyörimisnopeutta ja matalaa lämpötilaa. Käytännössä se poistaa korjausten tarpeen varmistaen ylivoimaisen käyttövarmuuden ja pitkäikäisyyden.

Suunniteltu ääriolosuhteisiin

Testattu ja taattu suorittaja myös aavikolle ja trooppisiin olosuhteisiin. Saatavissa erikoisvarusteltuna mm. räjähtäville kaasuille ja elintarvikkeille.

Helppo asentaa ja käyttää

Valinnainen nopeussäätö ja avaimet käteen -toimitus. Ei vaadi perustuksia tai vettä. Varustettu lämmöntalteenotolla. ISO 9001 - ja ISO 14001 -seftifikoitu.

Energiatehokas

Pystysuuntainen ilmajäähdytys, suota kytkentä ja intensiivinen öljyn suihkutus voivat säästää jopa 70% energiaaa muihin systeemeihin verrattuna.

Matalat käyttökustannukset

Vaatii vain vähän kunnossapitoa. Olematon korjaustarve, korkea energian säästö ja korkea käyttövarmuus (ei tuotannon keskeytyksiä) tekevät tästä tuotteesta edullisimman ja pitkäikäisen valinnan.

Ensiluokkainen huolto

Jokainen yksikkö toimitetaan integroimispalvelulla ja viiden vuoden takuulla. Pneumoforen hyväksymien ammattilaisten huolto on saatavissa maailmanlaajuisesti.

Pneumofore tyhjiöpumput -esite

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.