Pompetravaini

Pompetravaini S.p.A.:n on perustanut vuonna 1929 Carlo Travaini, italialaisessa Legnanon kaupungissa sijaitsevassa Franco Tosi –nimisessä yrityksessä vankan kokemuksen hankkinut koneenrakentaja.

Carlo Travaini perusti Castano Primon (Milano) historialliseen keskustaan oman konepajan nimeltä Travaini Mechanical Machining, joka valmisti useita erityyppisiä pumppuja asiakkaiden suunnitelmien mukaan heidän toimittamistaan materiaaleista. Alusta alkaen yritys vakuutti kehittyneellä teknologiallaan ja organisatorisilla taidoillaan.

Seuraavina vuosina lisääntynyt kokemus ja tuotantolaitoksen jatkuva teknologinen kehittäminen lisäsivät kasvupotentiaalia niin paljon, että yritystä oli laajennettava huomattavasti. 1940-luvulla tehdas kaksinkertaisti kokonsa ja joutui muuttamaan isompiin tiloihin.

Nykyinen toimitusjohtaja Mario Travaini päätti vuonna 1968 muuttaa yrityksen nimen Pompetravaini S.p.A.:ksi. Yrityksen tuotanto oli teknologisesti edistyksellistä ja sillä oli tuolle ajalle ominainen myyntiverkosto ja se alkoi myydä tuotteitaan Euroopan markkinoille omalla nimellään.

Yrityksen entiset tilat jäivät vähitellen pieniksi ja vuonna 1982 rakennettiin uusi noin 8000 m² tehdas Castano Primon teollisuusalueelle Milanoon. Vanhat tilat uudistettiin ja niitä käytetään nykyään mm. erikoispumppausjärjestelmien valmistamiseen.

Vuonna 2002 nykyiseen tehtaaseen lisättiin vielä noin 4000 m² rakennus, jossa on uusi täysin automatisoitu varasto ja kokoonpanotilat. Laserohjatut ajoneuvot hoitavat osien varastoinnin, kuljetuksen asennukseen ja valmiiden pumppujen kuljetuksen testitilaan; kaikki täysin koneellisesti. Ihminen ei mene enää osien luo, vaan osat ihmisen luo. Tämä lyhentää valmistus- ja toimitusaikaa, koska virhemarginaali on käytännössä nolla.

Kotimaisen kasvun lisäksi yhtiö on laajentunut kansainvälisille markkinoille. Tämä Mario Travainin 1980-luvun alussa alullepanema kehitys on tehnyt Pompetravaini S.p.A.:sta yhden italialaisen teknologian johtavista viejistä koko maailmassa. Yhtiöllä on nykyään tytäryhtiöt Benelux-maissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa, Puolassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Keskipakopumput

Tyhjiöpumppujärjestelmät

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.