Imukuumentimet

Midcom imukuumentimet toimivat jopa kaikkien vaikeimpien öljyjen ja prosessinesteiden kanssa. Korkean viskositeetin raakaöljyt kuten myös kivihiiliterva, bitumi, mineraaliöljyt, vesi ja muut prosessinesteet voidaan lämmittää spesifeihin lämpötiloihin ja säädellä tarkasti joko perinteisellä termostaatilla tai nykyaikaisemmalla portaattomalla tyristorisäätimellä, joka tarjoaa tarkemman lämmönsäätelyn ja energian säästön. Pitkäikäiset matalaenergiset keraamiytimiset elementit on suunniteltu ongelmattomaan käyttöön ja vaivattomaan huoltoon.

Kaikki Midcomin säiliölämmittimet EOF-valikoimasta ovat varustettu ylikuumenemisen estävällä varotermostaatilla.

Midcomin imukuumentimia on asennettu moniin erikokoisiin lämmityssovelluksiin kuten diesel-moottoriasennuksissa, jossa on tarvetta ehkäistä vahautumista korkeissa lämpötiloissa, uunisovelluksiin, raskaan polttoöljyn jakelulinjoihin/kattilajärjestelmiin, joissa tarvitaan tarkkaa lämpötilan säätelyä. Pienill' rakenteen muutoksilla lämmittimiä voidaan käyttää bioöljyjen, eläinrasvojen, jäteöljyjen ja prosessivesien lämmitykseen.

Yksi Midcom sähkölämmittimien etu on, että rikkoontunut sähköinen elementti voidaan vaihtaa ilman lämmittimen irroittamista ja tyhjentämistä.

Kaikki Midcomin valikoimissa olevat lämmittimet ovat varustettuja merirekisterien vaatimuksia vastaaviksi (Lloyds Register of Shipping, ABS jne.). Kaikki tuotteet testataan hydraulisesti ja sähköisesti ennen toimitusta tehtaalta.

Asentamalla Midcomin imukuumennin säiliöön voidaan sisältö varastoida matalammassa lämpötilassa ja säästää energiaa. Imukuumennin lämmittää tällöin vain prosessissa tarvittavaa öljyä.

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.