KRAL OMA

Valtamerilaivojen, poltinlaitosten ja muiden tehdassovellusten polttoaineen esisyöttökoneikkojen järjestelmäsuunnitelmissa on mittakellot polttoaineen suoralukua varten. Se, joka jo on päätynyt KRAL DKC/DMC-sarjan pumppukoneikkoihin, saa nyt erittäin helposti tarkat mittaustulokset.

Teknologinen etulyöntiasema innovaatioiden avulla
Tällä motolla KRAL luo trendejä nesteiden pumppauksen ja mittauksen alalla. KRAL OMA-sarjan virtausmittari voidaan asentaa erittäin helposti mihin tahansa DKC/DMC-pumppukoneikkoon. Koska kaikissa DKC/DMC-pumppukoneikoissa on valmius uuden tarkkuusvirtausmittarin asennukseen, OMA-virtausmittari voidaan ostaa jälkikäteen lisälaitteena ja ruuvata paikalleen ilman sen suurempaa vaivaa, mikä säästää aikaa ja rahaa. Uusi OMA pystyy paljon enempään  kuin ennen usein käytetyt yksinkertaiset ja vanhanaikaiset mittakellot mekaanisella näytöllä.

OMA-sarjan virtausmittarissa on integroitu bypass. Kunnossapito ja puhdistus on mahdollista käyttöä keskeyttämättä. Bypass-käyttö voidaan kytkeä päälle manuaalisesti tai sähköisellä säätölaitteella. OMA on helppo huoltaa ja tyhjentää pumppukoneikon öljypohjan kautta. Tietojen lukua ja tulkitsemista varten KRALilla on tarjota hyväksi havaitut virtauksenhallintayksiköt BEM 300 ja BEM 500.

Vain yksinkertainen asennus ja pystyt saman tien lukemaan ja tulkitsemaan erittäin tarkkoja mittaustuloksia!

 

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.