Uutiset


Danfoss ja Sondex yhdistävät voimansa lämmönsiirtoratkaisuissa

Danfoss on hankkinut 07.07.2016 omistukseensa tanskalaisen Sondex Holding A/S joka omistaa kokonaisuudessaan tanskalaisen lämmönsiirrin ja pumppuvalmistajan Sondex A/S:n. Tämä askel yhdistää kaksi vahvaa yhtiötä luomaan maailmanlaajuisen johtajan lämmönsiirtoratkaisuissa.  

Yhdistämällä voimamme, voimme tarjota entistä laajemmat, innovatiivisemmat ja kilpailukykyisemmät, lämmönsiirron tuote- ja huoltovalikoimaratkaisut, jotka hyödyntävät asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa. Sondexilla, tunnetulla markkinajohtajalla ja Danfossilla on jo ennestään vahva ja pitkäaikainen liikesuhde avainmarkkinoilla ja segmenteillä.

Liikesuhteemme jatkuu muuttumattomana.

Vastaamme mielellään mahdollisiin kysymyksiinne ja annamme mielellämme asiasta lisätietoja.

Ystävällisin terveisin,

SONDEX HOLDING A/S,
Aage Søndergaard Nielsen
Pääjohtaja

Sondex Tapiro Oy Ab
Jack Mannila
Toimitusjohtaja
Puhelin: +358500810641
E-mail: jack.mannila@sondextapiro.fi
Vantaa, 11.07.2016

 


SPS 1201 Hitsattu levylämmönsiirrin

SPS 1201 on suunniteltu höyrylauhduttimeksi suuren volyymin tehtäviin, lauhduttimeksi kemiallisiin prosesseihin sekä jäähdytystehtäviin lauhduttimeksi ja haihduttimeksi.

Hitsattu levylämmönsiirrin SPS 1201 on suunniteltu siten, että lauhtuminen tapahtuu levypuolella, mahdollistaen esimerkiksi runsassaosteisten materiaalien käytön levypakassa.  Vaippapuoli voidaan monessa tapauksessa tehdä normaalista hiiliteräksestä, jolloin lämmönsiirrin kestää lämpöä aina 400 °C asti, riippuen vaippapuolella käytetystä maalista.

SPS 1201 hitsattu levylämmönsiirrin on tuote, joka voi vallata merkittävän osuuden nykyisen markkinasegmentin perinteisiltä levy- ja putkilämmönsiirtimiltä.

SPS 1201 merkittävät edut:

  • Pieni jalanjälki
  • Ei tiivisteitä
  • Hyvä käyttövarmuus ilman vuotoja
  • Korkea käyttöpaine- ja lämpötila
  • Pieni nestevolyymi
  • Kokonaismassaa pienennetty
  • Uniikin levysuunnittelun ansiosta korkean lämmönsiirron hyötysuhde
     

SPS 1201 tarjoaa SPS 1200-levysuunnittelun kahdella erilaisella prässäyssyvyydellä levy- ja vaippapuolelle. Se mahdollistaa suuren virtausmäärän vaipan puolella ja ison höyryputken liitoksen levypuolelle.

Yhteet:
Levypuoli DN400 (tulo)/ DN150 (poisto)
Vaippapuoli: Riippuen vaipan pituudestaNyt saatavilla Sondexin haponkestävät juotetut lämmönsiirtimet!


 Sondex Free Flow -levyt

Free FLow -levyt on suunniteltu kuituja tai muita partikkeleja sisältäville nesteille, jotka voivat aiheuttaa tukkeutumista perinteisissä levylämminsiirtimissä. Sondex Free Flow -levyt on suunniteltu siten, etteivät nestealueen levyt kosketa toisiaan metallisesti, mikä takaa korkean turbulenssin, hyvän lämmönsiirron ja erityisesti pitkän vaikutusajan. Sondexin levylämmönsiirtimet - toimintaperiaate

Haluatko tietää lisää? Klikkaa tästä ja ota yhteyttä.